Oud-rector Jos Huesken overleden

12-12-2020 - Tot groot verdriet delen wij mee dat Jos Huesken op 9 december j.l. op 75-jarige leeftijd overleden is. Hij was rector van 1980 tot 2005 waarin hij onder meer leerlingenbegeleiding oprichtte, het gebouw liet renoveren en de leerlingen meer verantwoordelijkheid gaf door het fenomeen 'klassenleerling' te starten.

Dinsdag a.s. (15 december) is de uitvaart. Vanwege coronamaatregelen wordt dit een kleine en sobere dienst. In overleg met Marianne en familie komt de rouwstoet langs Hageveld voor een laatste groet. 
Jullie als leden en oud-leerlingen zijn erg welkom om hier onderdeel van uit te maken.
De rouwstoet wordt tussen 10:15 en 10:30 uur verwacht bij de rotonde voor de -huidige-  medewerkerskamer, dat is aan de westzijde van het gebouw bij de schoorsteen.

Marieke Schaap (docent) heeft het initiatief genomen om een fotoboek samen te stellen. Om dit boek te vullen vragen wij u de fotoboeken in te duiken en foto's van- of met Jos op te sturen naar mschaap@hageveld.nl, graag met bijschrift, naam en datum. Mocht u een foto hebben en deze niet digitaal kunnen versturen mag hij ook gepost worden naar de school t.a.v. Marieke Schaap.