Reünie 2023: nog maar 3 weken!

10-06-2023 - Met de reünie in aantocht is het de hoogste tijd om een tipje van de sluier op te lichten van wat men kan verwachten.

De voorbereidingen zijn in volle gang en we zijn heel blij dat we momenteel al ruim 550 aanmeldingen hebben mogen noteren. Het belooft dus sowieso een gezellige dag te worden! We hebben zoals gezegd de reünie verdeeld in een middagdeel met een "traditionele" reünie (16:00 tot 20:00 uur) en een avondprogramma (20:00 tot 0:00 uur) in de stijl van een schoolfeest. Voor het middagprogramma is er een breed scala aan foodtrucks aanwezig op de cour die voor een culinaire omlijsting zorgen van de feestelijke dag. In de avond gaan de voetjes van de vloer in de aula waar men muzikaal in de watten wordt gelegd door de swingende sound van Uncle Sue (bekend van onder andere Haarlem Jazz). Kijk hieronder voor een voorproefje!


Omdat het aanbod van foodtrucks zo breed is, zal dat op eigen kosten zijn. Overal kan sowieso met PIN worden afgerekend, dus het is niet nodig om contant geld mee te nemen. Bij binnenkomst krijgt iedereen consumptiemunten die voor drankjes gebruikt kunnen worden. Munten kunnen natuurlijk ook bijgekocht worden en koffie is gratis en onbeperkt te krijgen!