Aftellen...

27-06-2023 - Het grote aftellen is begonnen naar zaterdag 1 juli: de grote reünie ter ere van het 100-jarig bestaan van het gebouw van Hageveld staat voor de deur! Heb jij je al aangemeld?

Nog enkele dagen en dan is het zover: zaterdag 1 juli is de grote reünie ter ere van het 100-jarig bestaan van het gebouw van Hageveld! Het belooft een fantastische dag te worden; 's middags kun je onder het genot van een hapje en drankje bijpraten met je oud-klasgenoten op en rond de cour dat omgetoverd wordt tot festivalterrein met diverse foodtrucks, barren en gezellige zitplekken.

En vanaf een een uur of 20:00 gaat het los in de aula, daar gaan we feesten alsof we nooit van Hageveld zijn weggeweest! Swingen op de livemuziek van Uncle Sue, gevolgd door de beats van DJ Nifty zijn ingrediënten voor een succesvol schoolfeest "als vanouds"! Heb je je nog niet aangemeld? Doe dit dan snel, je hebt nog maar een paar dagen. 

Heb je je al wel aangemeld? De entreebewijzen ontvang je vandaag of morgen in je mailbox.

Een aantal belangrijke zaken over de reünie:

  • Hageveld is 100% rookvrij. Dat geldt voor het gehele gebouw én terrein. Roken is dus nergens toegestaan. Ook niet buiten.
  • Betaling kan alleen per PIN, niet met contant / cash.
  • Iedereen krijgt bij entree 2 consumptiemunten waarmee 2 drankjes bij de bar gehaald kunnen worden. Muntjes kunnen uiteraard bijgekocht worden voor slechts 2 euro per stuk.
  • Het eten bij de foodtruck is gevarieerd en is daarom voor eigen rekening (maar zeker niet duur!)