Reünie 2023 groot succes

02-07-2023 - De reünie ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan zit er op! We hebben er met volle teugen van genoten. Wat ons betreft is het een groot succes en hopen dat iedereen die aanwezig was het naar zijn zin gehad en dat er leuke herinneringen zijn opgehaald.

We willen graag iedereen bedanken die dit mogelijk heeft gemaakt; in de eerste plaats natuurlijk Hageveld zelf voor het beschikbaar stellen van de school voor dit evenement en dan in het bijzonder de inzet van Erwin, Janine, Patrick en Peter. Maar ook zonder de hulp van de leerlingen die ons hebben ondersteund was het nooit gelukt dus ook aan hen onze zeer grote dank!! 

Verder een dankwoord voor de aanwezige foodtrucks en hun vertrouwen; het was de eerste keer dat we voor deze "festival"-opzet gingen en wisten natuurlijk niet van tevoren hoe dat zou uitpakken. 

Uiteraard bedanken we ook de geweldige liveband Uncle Sue (die overigens hun 100e optreden beleefde op het podium in de aula) en DJ Nifty die het schoolfeest tot een daverend en swingend succes hebben gemaakt.

Maar hoe had het ooit zo'n succes kunnen worden zonder alle reünisten? Dus ook vooral jullie ongelofelijk bedankt voor de geweldige sfeer die jullie allemaal hebben meegebracht, echt fantastisch!

We gaan als bestuur snel evalueren en zullen jullie als bezoekers daar ook absoluut bij gaan betrekken, want de opzet was dit jaar natuurlijk helemaal anders. We zijn dus reuze benieuwd wat je er van vond en staan helemaal open voor alle feedback. Hierover krijg je binnenkort nog een e-mail (mits jouw e-mailadres bij ons bekend is uiteraard).