Over SRH

Gemeenschappelijke herinneringen aan Hageveld in Heemstede - het unieke gebouw, de schitterende omgeving en de geheel eigen atmosfeer - hebben geleid tot de oprichting van de Stichting Reünisten Hageveld (SRH). De stichting telt op dit moment zo'n 750 leden.

SRH organiseert elke vijf jaar voor alle oud-Hagevelders een reünie. Elk jaar zijn er bijeenkomsten van jaargroepen en verschijnt er een jaarboek. Actuele berichtgeving vindt via de website en per e-mail plaats. In de publicaties van SRH komt de historie van Hageveld aan de orde, verschijnen bijdragen van oud-Hagevelders en wordt de kroniek van het Hageveld van nu opgetekend.

Voor slechts € 15,00 per jaar ben je lid van SRH. Je hebt dan gratis toegang tot alle evenementen en je ontvangt elk jaar het Jaarboek in je brievenbus. Klik hier om lid te worden.


Bestuur

Het bestuur van SRH bestaat uit Lars van der Veldt (penningmeester), Alieke Krone, Wouter Zilverberg, Maarten Klaassen, Roos Uyterlinde (voorzitter), Danny Uyterlinde en Sander van Veen (secretaris).

Lars van der Veldt

Nadat ik een fantastische Hageveld tijd in 2015 heb afgesloten ben in Economie gaan studeren in Utrecht. Omdat ik veel waarde hecht aan mijn contacten met oud-klasgenoten en de herinneringen aan Hageveld zelf, snap ik het belang van de reünisten-stichting. Met de bestuurservaring die ik de afgelopen jaren heb opgebouwd wil ik proberen de successen van SRH in de toekomst door te zetten.

 

Alieke Krone

Je kan mij wel een echte Hageveldgenieter noemen. Niet alleen omdat ik echt heb genoten van mijn tijd op Hageveld, maar ook omdat ik er twee keer eindexamen deed (95 en 96). Ik deed aan toneel en schreef voor de Zebra. Ik ben naar alle reünies geweest én naar t afscheid van Jos Huesken. Ik werd door Sybren Welbedacht geïnterviewd voor Hagebroed. En ik ben nu dus toegetreden tot de Reünisten stichting. 
Ik heb ontwikkelingspsychologie gestudeerd en zet mijn kennis & kunde in voor het opzetten van verschillende vernieuwende onderwijsprojecten, zoals School at Sea en NoAD. Ik woon sinds 2016 in Haarlem met mijn man en twee kinderen (2009 en 2014) en je kan me tegenkomen in het Boerhaave zwembad, bij de kinderboerderij, op de biologische markt en in Meneer Paprika. 
Ik hoop dat we met het nieuwe bestuur een frisse wind door de reünisten stichting kunnen laten gaan, terwijl we al het goede behouden.

Wouter Zilverberg

Hoi, ik ben Wouter en ik ben geboren en getogen in Heemstede. Na 7 mooie jaren Hageveld heb ik wat omzwervingen gemaakt naar Maastricht en Haarlem. Nu ik weer terug ben in het Heemsteedse zet ik me graag in de Stichting Reünisten Hageveld. Ik werk in Haarlem en ben vrijwillig actief voor Scouting, zowel op lokaal als landelijk niveau.
Naast de inspirerende locatie zal ik mijn schooltijd op Hageveld altijd blijven koesteren vanwege de informele sfeer en de mentaliteit om te denken in mogelijkheden en niet in beperkingen. Ik hoop velen van jullie bij een volgende reünie te mogen begroeten om herinneringen aan onze school op te halen

 

Maarten Klaassen

Terugdenkend aan Hageveld komen er mooie herinneringen bovendrijven. Ik heb ontzettend waardevolle vriendschappen overgehouden aan de jaren dat ik hier op school heb gezeten. Velen van jullie zullen dat ook herkennen. Voor mij is dat een hele belangrijke reden om met Hageveld en haar Reünisten verbonden te willen blijven. Met de SRH wil ik ontzettend mooie reünies gaan organiseren voor onze Reünisten, om zo de band met Hageveld warm te houden.

Roos Uyterlinde

Ik denk dat ieder lid van de SRH het er wel over eens is dat de tijd op Hageveld onvergetelijk en vooral ontzettend leuk was! Omdat deze lol niet hoeft te stoppen na je eindexamen heb ik, samen met de rest van het bestuur, er veel zin in feestjes te organiseren zodat we met zijn allen kunnen terugblikken en vooral bijpraten. 

Na een aantal studies te hebben uitgeprobeerd heb ik mijn plek gevonden bij de opleiding verpleegkunde. Verder houd ik erg van piano, verzamel ik sokken en ben ik een filmfanaat.

 

Danny Uyterlinde

Hageveld heeft mij veel gebracht en denk dan ook met veel plezier terug aan de mooie schooltijd die ik heb gehad waarin ik niet alleen - vanzelfsprekend - veel geleerd heb maar vooral ook een hoop fijne mensen heb ontmoet en veel plezier heb beleefd. Om hier op terug te kijken maar vooral ook om het plezier voort te zetten én omdat ik van organiseren houd, ben ik bestuurslid van de SRH.
Na Hageveld heb ik de studie Bedrijfsinformatiesystemen gevolgd aan de UvA en ben inmiddels enige jaren fulltime actief met mijn onderneming DSJ, welke ontstaan is in de 5e klas op Hageveld. Vanuit mijn expertise ondersteun ik de SRH met haar online activiteiten.

Sander van Veen

Hageveld heeft mij veel gebracht, en mede daarom blijf ik graag verbonden aan ’s Nederlands mooiste middelbare school. Als klassenleerling heb ik samen met vrienden en vriendinnen een brugklas de weg gewezen, ik heb Debatteam Brugman zien ontstaan en daaraan deel mogen nemen, en ik heb mijn eigen onderneming kunnen inbrengen in mijn profielwerkstuk. Deze goede ervaringen motiveren mij om mij voor de Stichting Reünisten Hageveld in te zetten. Samen met mijn medebestuurders wil ik nieuwe stappen zetten en succesvolle activiteiten en reünies blijven organiseren.