Glad Marmer Klassiek en High Tea

29-10-2016 - Traditiegetrouw klinkt er in het najaar klassieke muziek op Hageveld, dit jaar voor de tiende keer. De Glad Marmer Klassiek-avonden zijn op 24 en 25 november a.s. in de aula van de school. De avonden zijn toegankelijk voor leerlingen, hun familie en vrienden, voor medewerkers en ook voor andere belangstellenden.

Leerlingen zullen met talent, inzet en enthousiasme laten zien en horen waar ze weer een heel jaar lang voor geoefend hebben. De vorige negen edities leverden bijzondere en sfeervolle avonden op, en deze jubileumeditie zal daar vast geen uitzondering op zijn.

Kaartjes à € 6, inclusief pauzedrankje, kunnen online worden gekocht via de speciale website voor 200 jaar Hageveld.

Jubileumeditie High Tea Klassiek

Omdat Hageveld dit schooljaar 200 jaar bestaat, organiseert de school naast de twee “gewone” Glad Marmer Klassiek-avonden een wel heel speciale Glad Marmer Klassiek. Op zondagmiddag 27 november is er een editie die vrijwel geheel verzorgd zal worden door oud-leerlingen van Hageveld die in het verleden hebben meegedaan met Glad Marmer Klassiek en die nog steeds op hoog niveau, soms zelfs op professioneel niveau, musiceren. En dat niet alleen: tijdens de inloop (van 13.45 tot 14.15 uur) en tijdens de pauzes wordt de High Tea geserveerd en kunnen de bezoekers elkaar en de deelnemers ontmoeten in een feestelijke sfeer. Kaartjes voor deze High Tea Klassiek kosten € 20 en kunnen eveneens online worden gekocht.